Отключване / разкодиране на телефони

Отключване/разкодиране на телефони

Перманентно премахване на пароли и акаунти на iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Xiaomi, Nokia, Sony, Lenovo и други

GSMSTUDIO ви предлага фабрично разкодиране на цялата серия модели на iPhone и други марки телефони. Фабричното разкодиране на телефон осигурява няколко предимства:

mobile security with mobile phone and lock

перманентна работа на устройството със сим карти на всички мобилни оператори;
остава отключен след всяко обновяване на софтуера или връщане към фабричните настройки.
Фабрично отключване е възможно за много от моделите на най-разпространените марки у нас, като: Iphone, Samsung, Lenovo, HTC, Huawei, Xiaomi, Sony, Nokia, LG, Alcatel, Motorola, ZTE и други.

Какво е нужно да знаете за тази услуга?

Цената не е фиксирана и твърда за всички апарати

Ние предлагаме възможно най-ниската цена за професионално разкодиране на телефони, но това далеч не означава, че стойността на услугата е еднаква за всеки. Цената на услугата се базира на няколко ключови фактора като:

Модел и марка на апарата;
Операционна система;
Мобилен оператор, към който телефонът е заключен;
Тип на заключването – през мрежа или телефонен код.
Можете да се свържете с нас по телефона или да направите онлайн запитване относно цената за отключване/разкодиране, като ни посочите всички необходими данни. Ние ще се свържем с вас, за да ви информираме относно дължимата сума, и за да направим нужните уточнения относно изпълнението на процедурата.

При всички телефони ли е възможно фабричното отключване?

Отговорът е не. Фабричното отключване/разкодиране зависи от много и различни фактори, най-вече от марката и модела на устройството, както и оператора, към който е заключен.

Не е задължително да ни посещавате на място

В някои от случаите, не е нужно да посещавате нашият GSM сервиз. Ние можем да направим разкодирането и дистанционно, стига да ни предоставите данните, от които се нуждаем. В общият случай това е серийният номер на устройството ви (IMEI), в някои случаи се изисква и информация за оператора, към който е заключено устройството. При Android устройствата най-често се налага смартфона все пак да бъде оставен в сервиза ни. Ако не е удобно да ни посетите лично, можете да ни пратите телефона по куриер.

Може да изгубите правото на гаранционно обслужване

Ако се обърнете към нас за разкодиране на телефон, който е с все още валидна гаранция, има вариант да изгубите правото на гаранционна поддръжка, предоставена от конкретния търговец/мобилен оператор. Това означава, че при възникнали неизправности в работата на устройството, вие няма да можете да се възползвате от безплатна поправка.

Даваме пълна гаранция за всеки отключен телефон

При разкодиране на телефони, ние използваме най-добрите софтуерни инструменти, което ни дава правото да предоставим гаранция за всеки отключен в сервиза ни апарат. В случай, че по неизвестна причина устройството се окаже отново кодирано, ние ще възстановим отключването изцяло за собствена сметка, освен ако не установим, че заключването е изцяло по ваша вина. Във всеки случай сме готови да ви съдействаме повторно със същото внимание, бързина и коректност.

Няма добавени продукти в тази категория.