Смяна на дисплей

Смяна на дисплей

Предлагаме поправка на екрани за iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Xiaomi, Sony, Nokia, ZTE, Meizu, Alcatel, Motorola и останалите водещи производители на смартфони и таблети

GSMSTUDIO предлага експресна и качествена смяна на дисплей, тъч или стъкло на водещите марки мобилни телефони. Екипът ни от специалисти ще извърши всички ремонти, свързани с проблем в дисплея на вашият смартфон. В сервизът ни подлежат на ремонт моделите на Iphone, Samsung, Huawei, Lenovo, Sony, LG, Nokia, Xiaomi, Prestigio, Blackberry, ZTE, Meizu, Alcatel, както и всички останали по-неразпространени марки, които се ползват от българските потребители.

Услугите, който предлагаме

 

Смяна стъкло на дисплей

Смяната на стъкло е възможна само при някои модели телефони, тъй като обикновенно най-често употребяваните дисплеи в смартфоните се продават на сравнително ниска цена. Смяната на стъкло е процес, при който счупеното стъкло се заменя с ново, като процедурата най-често се прилага за Iphone и Samsung, както и при някои от моделите на останалите водещи производители. Целта на услугата „смяна на стъкло“ е да запази оригиналният дисплей и тъч. Оригиналните дисплей и тъч са със значително по-добро качество на картината, по-добра чувствителност към докосване и разбира се  гарантират безпроблемна дълга експлоатация. Освен изброените, смяната на стъкло е услуга с по-ниска цена, от тази за нов дисплей. По този начин вие ще спестите пари и ще продължите да използвате оригиналният си екранен модул.

 

Смяна на тъч и стъкло

При тази процедура се заменят компонентите дигитайзер и стъкло. Дигитайзера (тъча) в общия случай е тънък прозрачен филм, намиращ се под стъклото, който играе ролята на прецизен сензор, отчитащ допира. Най-често повредите при тъча възникват вследствие на изпускане и намокряне. Тъй като както казахме, дигитайзера обикновенно е тънък филм, той е слепен с външното стъкло на екрана, което предпазва освен тъча и дисплея. Смяната на тъч и стъкло е възможна само при някои модели телефони, най-често от среден и нисък клас.

 

Смяна на дисплей модул

Смяна на дисплей

Смяната на дисплей модул включва подмяна на дисплей, тъч и стъкло. Това е най-често извършваният ремонт, тъй като при много от моделите компонентите тъч, стъкло и дисплей за слепени по начин, който прави невъзможна смяната само на един определен компонент. Смяната на дисплей се извършва сравнително бързо от нашият сервиз и на ниска цена. Цената за смяна на дисплей модул зависи най-вече от типа използван дисплей в телефона: всички екрани от LCD тип (IPS,TFT,Super LCD) се предлагат на сравнително ниска стойност, а по-скъпите биват от OLED тип (AMOLED,P-OLED,OLED). Именно и заради по-високата цена на OLED дисплеите, GSM сервизът ни предлага смяна на стъкло за всички дисплеи от този тип.

Няма добавени продукти в тази категория.