ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Подробно

Показване: Списък / Икони
Показване:
Подреждане по:
GVISION 2MP FULL HD Булет камера модел 1080MBS-24
GVision предлага пълна гама аналогови и IP камери с резолюция от 1 до 5 MPx. Камерите на компанията се отличават с богата функционалност и атрактивна цена, позволяващи да се открие оптималното решение за всеки един обект и бюджет. Отличните характеристики и високото технологично ниво прави продуктите на GVision отличен избор за редица приложения, където се изисква постигането на висококачествен цифров запис и богати възможности за пренос на сигнала през коаксиални кабели и LAN/Internet мрежи...
75.00лв
с ДДС: 75.00лв
Безжична система с 4 камери с 30 ir диода, модел RC530A
Този предавател позволява едновременно наблюдение до 4 камери, камерите са снабдени с 12 инфрачервени диоди за нощно снимане, като обсега им е 7 метра през нощта, 480 ТВ линии хоризонтална резолюция, вградения микрофон в камерите ви позволява не само видео наблюдение но и аудио мониторинг. Камерите са водонепромукаеми и могат да се монтират отвън на разстояние до 100 метра без прегради. Камера: -Модел: CM801CWAS -ТВ система: PAL / NTSC -Резолюция: 628(H) x 582(V) [PAL] ; 510(H) x 492(V) ..
209.00лв
с ДДС: 209.00лв
Комплект за видеонаблюдение HikVision 1 x DVR и 4 x камери за външен монтаж 1.0 MPX/TVI
HD-TVI комплект за видеонаблюдение с 4 камери Hikvision е изключително надеждна система за видеонаблюдение, която несъмнено ще ви дари с нужните сигурност и спокойствие. Ние ви предлагаме единствено висококачествени и доказали се системи за сигурност, които са продукт на световноизвестни марки. Това, до известна степен, е предпоставка за тяхната дълга експлоатация. Инвестирайте в готовия комплект, който не изисква от вас да притежавате познания и компетенции сами да подбирате отделните модули. В..
450.00лв
с ДДС: 450.00лв